П`ятниця, 17.05.2024, 08:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Новини України
Поділися з друзями
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 3 » Газовий суд
13:13
Газовий суд

3 березня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ) ухвалила рішення про підвищення мінімального тарифу на газ для населення до 7,188 грн. за 1 куб. м, що становить від 3,3 до 6,5 разів відносно попередніх тарифів. Також у цей день було ухвалено рішення підвищити тариф на тепло для населення на 72%. З квітня збільшено до 36,6 коп/кВт-година і мінімальний тариф на електроенергію для населення.
За словами юриста Патріотів України НКРЕКУ не мала повноважень змінювати тарифи на блакитне паливо, адже діючі тарифи, встановлені урядом, ніхто не скасовував. Та й підписав «антинародну» постанову тимчасово виконуючий обов'язки глави НКРЕКУ Дмитро Вовк, хоча згідно з Конституцією та іншими законами, ухвалення подібних рішень чиновником в подібному статусі є протиправним. Законодавчий казус і в назві комісії. В день прийняття рішення, щодо заначного збільшення тарифів на газ ще не набула чинності постанова уряду № 74, згідно з якою назва органу, уповноваженого підвищувати тарифи на газ, змінювалося з «НКРЕ» на «НКРЕКУ».
Київський Адміністративний суд погодився з обставинами, на які звернули увагу сумські юристи і виніс Ухвалу, щодо призначення судового розгляду на 9 квітня.
Патріоти України доводять, що боротися варто! Українцям пора прокинутися і завжди відстоювати свої права. Зміни потрібно починати з себе! Ми варті кращого життя!

Переглядів: 458 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar