Четвер, 02.05.2024, 02:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Новини України
Поділися з друзями
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Новини сумщини
Головна » 2015 » Липень » 9 » Сергій Клочко: «У нас є справжня команда, яка працює для добробуту Сумщини»
14:26
Сергій Клочко: «У нас є справжня команда, яка працює для добробуту Сумщини»

25 років в українській владі одні олігархи змінюють інших, обіцяне ними «життя на краще» змінюється хіба що в Києві, а в областях, у містах, містечках все залишається як було. І так повторюється кожні вибори.
Восени 2014 р. виборці Сумської області обрали до парламенту 6 депутатів по мажоритарних округах, також за нашою областю мали б закріпити 6 народних обранців які пройшли за «партійними списками», отож Сумська область має 12 своїх представників у Верховній Раді, а результату нема, кількість не переросла в якість.

Громадський рух «Патріоти України» - це виключно жителі Сумщини. Ми об’єднали і продовжуємо об’єднувати в своїх лавах представників різних політичних поглядів та громадських ініціатив, істинних патріотів Сумської області. До нас вже долучилися аграрії та представники малого бізнесу з Сумського, Білопільського, Краснопільського, Тростянецького, Охтирського, Роменського, Конотопського, Глухівського, Ямпільського, Шосткинського районів.

Ми переконані - наміри підтверджуються не словами, а справами. Працюючи всього два місяці Сумський громадський рух «Патріоти України» першим в Україні через два дні після встановлення антинародних тарифів на газ розпочав судовий процес проти уряду. Суд має скасувати ганебну постанову державного регулятора, яка заганяє і без того збіднілий народ в абсолютну безвихідь. Вже відбулося чотири засідання, справа «Патріоти України (Суми)» та ін. проти НКРЄ КП». Ми впевнені в перемозі, адже робимо це для Сумщини і для кожного з нас.

Лише в Сумах працює єдина в Україні приватна станція переливання крові, де кров продавали за високою ціною. Винищуючи конкуренцію у співпраці з владою приватні власники Центру закрили в районних центрах Сумщини всі відділення, де в екстрених випадках людям надавали термінову допомогу – переливали кров. Завдяки нашим зверненням в правоохоронні органи та до уряду вдалося з 1 травня 2015 р. знизити вартість препаратів крові для мешканців області на 40%, добитися того, що компоненти крові нарешті отримали поранені бійці в АТО. З 2005 р. Сумщина не мала власної програми донорства. І хоча це завдання влади, саме медики з «Патріотів України» розробили нову програму, завдяки якій всі мешканці області будуть забезпечені препаратами крові, а донори Сумщини отримають бюджетну підтримку.

Ми домоглися відставки одіозних діячів корупціонерів в обласній владі, комунальних підприємствах області. Але цього замало. Ми не збираємося зупинятися і будемо прискіпливо стежити, щоб влада призначала на керівні посади перш за все професіоналів, не залежно від їх політичних поглядів чи уподобань.

Ми притягнемо до відповідальності шахраїв, що роками при будь-якій владі пиляють та розкрадають ліси Сумщини. «Облагроліс» та ДП «Сумське лісове господарство» будуть раціонально використовувати зелені насадження та дбати про ліс.

З року в рік влада представляє нам різноманітні програми розвитку, але всі вони ніби копіюють одна одну, а за весь цей час жодна так і не була реалізована, щоб люди це відчули. Вперше за останні роки ми, представники громади, взяли в свої руки створення реальної програми розвитку Сумщини, залучивши до цього процесу науковців з СумГУ, УАБД, СНАУ, Глухівського педагогічного інституту. Вузи Сумщини повинні працювати на розвиток області. В рамках цієї програми засновано Інститут Розвитку м. Суми, вчена рада якого визначила чотири найактуальніших напрями. Своє бачення представлять кафедра пасажирських перевезень, кафедра енергозбереження, кафедра утилізації побутових відходів та кафедра ЖКГ. Багато вчених мають не лише бачення, а й власні конструктивні напрацювання, які можна впроваджувати в нашому місті вже сьогодні.

Ми здатні запропонувати нову концепцію розвитку Сумщини, готові брати на себе відповідальність, знаємо, як змусити центральні органи влади звернути увагу на проблеми нашої області, тільки разом з Громадою Сумщини, можемо зробити наш край кращим в Україні.

Частиною команди можете стати і Ви!

Громадський рух «ПАТРІОТИ УКРАЇНИ»

Україна, м. Суми, вул. Харківська, 5-а, офіс 303

Тел. (0542) 60-36-75; сайт: patriotu-sumy.at.ua
Переглядів: 501 | Додав: yuliy-yaroshenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar