Четвер, 02.05.2024, 12:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Новини України
Поділися з друзями
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Новини сумщини
Головна » Архів матеріалів

Переглядів: 412 | Додав: patriot_of_ukraine | Дата: 08.04.2015 | Коментарі (0)

Як вирішити конфлікт меж перевізниками і мешканцями сіл Миколаївка, Кровне та Руднівка? Чи допоможе влада у цій ситуації? Чи з’являться нарешті в селах дороги замість напрямків?

«Бездорожье одолеть – не штука, а вот как дорогу одолеть. Нет ухабов, значит, будет яма, рытвина правей, левей кювет. Ух, дорога, ты скажи нам прямо: по тебе ли ездить на тот свет» – таке враження, що слова цієї відомої пісні саме про наші cумські дороги, точніше – бездоріжжя.

До членів громадського руху «Патріоти України» нещодавно звернулися сумчани та мешканці сіл з проханням допомогти у вирішенні проблеми, пов’язаної з неможливістю добиратися з сіл до міста. З Сум у Кровне та Руднівку люди їздять об’їзною дорогою.

На Кровне можна добратися через Білопільський шлях, Миколаївку та Глибне. Шлях через Курський проспект набагато ближче, але так їздити неможливо – суцільн ... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: patriot_of_ukraine | Дата: 08.04.2015 | Коментарі (0)

 6 апреля, около 4 часов утра недалеко от села Боровичи, Сумской области в реку Стир слетел автомобиль «ВАЗ: 2104». С машине находились 17-летний молодой человек, который и управлял автомобилем, 38-летний мужчина и двое его сыновей 14 и 10 лет. 

О трагическом происшествии в милицию сообщила 62-летняя местная жительница.  

... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: patriot_of_ukraine | Дата: 08.04.2015 | Коментарі (0)

Депутат Сумськой обласної Ради Микола Полілуй звертається до спільноти, щоб привернути увагу до волаючого прецеденту, - шахрайської, як він вважає, діяльності ТОВ «Сумський обласний центр служби крові» (далі – СОЦСК) та Сумської обласної адміністрації.

- Миколо Вікторовичу, по ТРК " Україна" вийшов сюжет про махінації з СОЦСК. Розкажіть для наших читачів у чому їх суть. 

- Цей злочин почався давно та триває зараз, сьогодні СОЦСК - єдина комерційна станція переливання крові в Україні. І це кримінальне порушення! В усіх інших областях такі підприємства лише в комунальній власності. Згідно ст.15 Закону України «Про донорство крові та її компонентів», взяття донорської крові дозволяється виключно державним спеціалізованим установам.

На папері ТОВ ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: patriot_of_ukraine | Дата: 07.04.2015 | Коментарі (0)

Чому «Сумиобленерго» та чиновники так відносяться до сумчан, промисловості, малого і середнього бізнесу?

Вже багато жителів Сумщини мали великі проблеми у зв’язку з відключенням світла. Але вони не йдуть ні в яке порівняння зі збитками, які несуть підприємці міста та області.

Керівники кооперативів, сільських господарств, магазинів та інших підприємств в особі депутата обласної ради Миколи Полілуй знайшли людину, що готова відстоювати їхні інтереси.

В інтерв’ю з ним ми освітлимо головні питання громади до влади на прикладі найбільшого в області кооперативу «Ярославна». 

- Миколо Вікторовичу, як виникла ситуація, що керівники підприємств не були повідомленні про години відключення, чому з ними не погоджені графіки відключення? 

- Почнемо з того, що так сталося, що ПАТ «Сумиобленерго» природний монополіст і приватна структура. Цій організації дісталис ... Читати далі »

Переглядів: 419 | Додав: patriot_of_ukraine | Дата: 06.04.2015 | Коментарі (0)

Сумчани вже платять перевізникам за проїзд по 3 грн., завдяки ініціативі громадської організації перевізників. І апетити цих панів не задоволені: вони попередили спільноту, що вартість проїзду підвищиться до 4–4,5 грн.

Депутат Сумської облради та член громадянського руху «Патріоти України» Микола Полілуй

Вшосте - по 3 грн. 

Громадський рух «Патріоти України» ставить болюче для нашого міста питання: 7 березня вже вшосте Сумський виконком на таємному засіданні підвищив вартість проїзду в маршрутних таксі (хоча незрозуміло, чому роздовбані автобуси так пишно звуться) до 3 грн. За проголосували 7 спеціально зібраних для цього лояльних членів виконкому.

Зміни стосуються всіх маршрутів, окрім №№ 8, 51 та 53. За словами перевізників, у зв’язку з постійно зростаючими цінами на газ, на заправку однієї «Рути» потрібно ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: patriot_of_ukraine | Дата: 06.04.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »